ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΥΡΙΩΝ & ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Έδεσμα

Μια εναλλακτική λύση του ελληνικού γιαουρτιού με γαλακτοκομικά συστατικά και φυτικά λιπαρά. Μετά τη ζύμωση με καλλιέργεια γιαούρτης, αποκτά κρεμώδη υφή και βελούδινη αίσθηση στο στόμα. Κατάλληλο για σνακ και σαλάτες, ενώ η εξαιρετική σταθερότητα του το καθιστά ιδανικό για την παρασκευή τζατζικιού.

 

Έδεσμα σε άλμη

Μια εναλλακτική λύση του ελληνικού τυριού Φέτα με γαλακτοκομικά συστατικά και φυτικά λιπαρά. Ιδανικό για σαλάτες και ως συνοδευτικό σε όλα τα πιάτα.

 

  • Νεα Γεύση (4kg σε άλμη) Δείτε

Spready

Αλειφόμενο γαλακτοκομικό προϊόν με υπέροχη τυρόγευση και κρεμώδη υφή. Η εξαιρετική ανθεκτικότητα του στο χτύπημα και στη θέρμανση το καθιστούν ιδανικό για ζαχαροπλαστική, για γεμίσεις αλλά και για το μαγείρεμα.

 

Προϊόν Για γεμίσεις

Παρασκεύασμα τηγμένου τυριού με αλοιφώδη υφή ανθεκτικό στη θέρμανση. Ιδανικό για γεμίσεις όπως λαχανικά, σφολιάτες και κρεατοσκευάσματα.

Αναπλήρωμα τυριού

Αναπληρώματα τυριού με φυτικά λιπαρά και πρωτεΐνες γάλακτος για όλες τις εφαρμογές. Διαθέσιμα σε διάφορους τύπους ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Απολαύστε το Yummy Toast ή cheddar σε κρύα πιάτα αλλά και ψημένα σε τοστ. Επιλέξτε yummy pizza ή Mozza για εφαρμογές που απαιτούν λιώσιμο, όπως πίτσες. Το yummy hard είναι κατάλληλο για ζυμαρικά.